Värmestrumpor kalla fötter och händer blir varma

Fryser du om fötterna eller om händerna? Då kan lösningen vara eluppvärmda strumpor och vantar som kallas värmestrumor eller Heat Socks. Vi har valt att sälja Lenz heat socks och heat gloves. De har några av marknadens bästa produkter med avseende på lång batteritid så värme i upp till 10h och smart placerade värmeelemnt med jämn värme spridning

Lenz produkter används av slalomomåkare, längdåkare, fiskare, cyklister, golfare och andra utomhussporter och utomhusaktiviteter.

Funktion värmesockar och värmehandskar el

Det finns värmeslingor insydda på de ställen man ofta fryser såsom tår eller fingrar. Ett litet batteri placeras på handsken eller på strumpan. Värmen som skapas är tillräcklig för att inte frysa. Det blir inte direkt supervarmt utan de håller “kroppstemperatur”. Att det är lite varmare gör också att fukt inte bildas på samma sätt vilket ytterligare förhöjer känslan av värme.

Värmen regleras i flera steg. Det finns två typer av batterier. Ett där reglaget endast sker på batteriet och ett där man även kan reglera via en app på sin telefon/smartphone. Det fungerar både med Apple och android och sker med hjälp av bluetooth. Batteriet som har bluetooth kan även köpas i två varianter, ett med lite längre batteritid utan att det är större.

Värmestrumporna Heat socks

Strumporna kommer i flera varianter. Vi har valt att sälja Lenz heatsock 4.1 det är en ganska vanlig strumpa med bra passform och en viss del Merino. Dessutom Lenz heatsock 6.1 som är lite sportigare med merino och kompression. Den sitter lite tajtare och glider absolut inte ned.

Värmehandskar och vantar

Även här har vi valt Lenz lyxiga produkter. Handskar och vantar är riktigt varma utan batteri. Materialen i vantarna är en blandning av foder av Pramaloft, getskin och Hipora. Tyget Hipora® ger vattenpelare +10.000 mm.

Paketpris värmesockar

Vi har satt ihop några paket med strumpa och batteri med rabatt:

Alla Lenz Heat socks och Heat gloves hos SM Sport