Om oss

SM Sport är Västsveriges specialbutik för Trailrunning, Orientering och krävande sporter där löpning är en stor del. Startades 1993 av Stefan och Monica i liten skala men är nu väl etablerade inom orientering och traillöping. Både på webben och med vår spännande butik i Mölnlycke utanför Göteborg

Möt teamet på SM Sport

Lucyna

Platschef och inköp

Började på SM Sport 2020 men har längre erfarenhet inom orientering och Traillöpning på hög nivå. Tränar fortfarande dedikerat och är en stjärna på att planera allt och alla på SM Sport.

Sara

Ansvarig orderhantering och kundtjänst

Sara började på SM Sport 2022. Orienterare sedan barnsben och har lika många o-ringen som hon är år gammal. Pratar gärna produkter och älskar att ge goda råd.

Heino

Social mediaansvarig och försäljning

Fortfarande mycket aktiv orienterare och ses ibland i Estland landslagsdress men även en hel del på trailtouren. Nu är även fokus på SM Sports sociala medier. 

Tävlingsförsäljning

Stefan

Tävlingsförsäljare och ägare

Stefan startade SM Sport tillsammans med sin sambo Monica 1993. Båda är hängivna orienterare och både provar och utvecklar produkter för orienterare. Har alltid tid för en pratstund.

Oskar

Ansvarig web/ekonomi och ägare

Oskar blev delägare i Sm Sport 2017 för att starta en satsning online. Har en bakgrund med mycket löpning, multisport och som löpcoach inom friidrotten. (Även om det börjar bli gamla meriter)

Torbjörn

Tävlingsförsäljare OL och rullskidor

Torbjörn eller “Tobbe” är en kändis på orienteringstävlingarna och har jobbat med Stefan i snart tre decennier. När han inte är ute i spåren själv så servar han kunder oavsett väder. 

Se vad några kunder tycker

 • Handlat via nätet ett par gånger. Fått snabba svar och bästa hjälpen vid frågor på min senaste order.

  Jonas Nyholm
  14 maj, 2024

  Ofta bra priser och snabb service

  Casper Johansson
  6 mars, 2024

  Det här är en riktigt bra butik. De har alla fördelar med fysisk butik och webbutik. De är kunniga och trevliga. Det är inga problem med hjälp eller byten. Man... read more

  Mattias Isegran Bergander
  8 februari, 2024
 • Underbar service🤩🙌🏼🤩 Fantastiska produkter🙌🏼🤩🙌🏼 vilken lycka att hittat denna affär🌟🌟🌟🌟🌟

  Carina Rylander
  30 december, 2023

  Har bara handlat här en gång, var i desperat behov av en tub sportslick, som är omöjligt att hitta i butik. Lyckligtvis fanns det här men i min hast hade... read more

  gud larsson
  30 juli, 2023

  Trots fullt med kunder får du här kompetent hjälp av trevlig personal med verklighetsförankring. Det blev Icebug igen, för oss med plattfötter.. 🙂

  Bo Wennergren
  30 juli, 2023