Trailskor med bästa löpkänsla

Vi har valt ut de skor som just nu erbjuder mest löpkänsla i terräng. Mjuka, följsamma och med ett oslagbart grepp.

Inov-8

X-talon 210 är den sko som är mjukast och skönast enligt de flesta. Sitter som en handske eller som en mockasin är de vanligaste omdömena. Fästet kommer från klassikern x-talon 212 men med ett bättre sticky rubber. Vill du ha ännu vassare grepp välj G210 eller G235 för att få sulan med grafen.

VJ

VJ Irock 2 har blivit Irock 3. Skorna som använts av de bästa inom Swimrun, OCR och Trail/Skyrunning. Behöver inte längre någon större beskrivning. Vill du ha metalldubbar så är Bold 9 det du skall titta på.

NVii

Nytt märke 2019 skapar av Warren Key som redan givit oss succékompassen Str8. Kvalité och detaljkänsla kännetecknar produkterna. Träna i Forestmodellerna och tävla i Crazy light. Crazy light F1 är en dubbsko som väger smått otroliga 219gram i en UK8.

Altra

För dig som gillar bred tåbox men inte vill ha någon dämpning så finns Altra MT King 2.0. Med flera innovativa lösningar och en fantastisk passform så är detta en höjdare på goa stigar.

Icebug

En favorit för många är Acceleritas. Nu är det version 8 som presenterats. Samma bjka känsla och det fina greppet från RB9X-gummit.