Trailskor med bästa löpkänsla

Vi har valt ut de skor som just nu erbjuder mest löpkänsla i terräng. Mjuka, följsamma och med ett oslagbart grepp.

Inov-8

X-talon G210 är den sko som är mjukast och skönast enligt de flesta. Sitter som en handske eller som en mockasin är de vanligaste omdömena. Mönstret under sulan kommer från klassikern x-talon 212 men med vassare grepp med grafen. Vill du ha lite mer sko välj G235 som har lite mer sula, en fin ovandel som är mycket stryktålig och torkar fort.

VJ

VJ Irock 2 har blivit Irock 3. Skorna som använts av de bästa inom Swimrun, OCR och Trail/Skyrunning. Behöver inte längre någon större beskrivning. Vill du ha metalldubbar så är Bold X det du skall titta på. Ska du springa lite längre och lite mer blandad så är Spark kanske skon för dig.

NVii

Nytt märke 2019 skapat av Warren Key som redan givit oss succékompassen Str8. Kvalité och detaljkänsla kännetecknar produkterna. Träna i Forestmodellerna och tävla i Crazy light. Crazy light F1 är en dubbsko som väger smått otroliga 219gram i en UK8.

Icebug

En favorit för många är Acceleritas. Nu är det version 8 som presenterats. Samma bjka känsla och det fina greppet från RB9X-gummit.

Hoka One One

Om du vill ha bra känsla och det är lättare stig och en del grusväg så kan Hoka erbjuda Zinal.