SM Sport utlåning och test av skor

Vårt testerbjudande 2020

Vi är glada att i år kunna erbjuda dig som springer Orientering, Trail/off Trail, Swimrun och OCR ett ännu större urval av skor för provlöpning. Utnyttja gärna denna möjligheten!

De modeller vi har till utlåning är:

Inov-8 Oroc 270
Inov-8 X-Talon G210
Inov-8 X-Talon G235

Salming Elements 3

Fler modeller kan tillkomma.

Det finns 2 varianter av lån:

  1. Låna under våra öppettider och springa en runda i närområdet kring butiken. Du kan också duscha hos oss efteråt om du vill.
  2. Kvittera ut skor i butiken när vi har öppet och återlämna dem inom en vecka.

Så här gör du:

Maila kundtjanst@smsport.se när du vill låna skor och vilken storlek. Vi bekräftar om skon är ledig.
Det är ok att tävla med skon också under låneperioden.
Tvätta av skorna och om möjligt torka skorna innan återlämnandet.
Vill du sedan köpa motsvarande skomodell av oss, blir vi givetvis glada, men absolut inget tvång.
Möjligheten att testa skor baseras på hämtning/återlämning i vår butik. Vill du som bor på distans testa ett par skor, så kan vi lösa det också. Då betalar kunden för frakt tur/retur. Undantag om kunden väljer att köpa skorna. Då är frakten fri.

Kort om Inov-8 Oroc 270

Ny dubbsko 2020 med den nya revolutionerande Twin-Spike-teknik för det ultimata greppet när du springer orientering eller trail i tuff och blöt miljö.

Kort om Inov-8 X-talon G210

Ny dobbsko 2020. En tunn lätt sko med fantastisk löpkänsla. Passar orientering och trail men även lysande för Swimrun och OCR. Har Grafen i sulan vilket förlänger livslängden på sulan med c:a 50% jämfört med X-Talonmodeller utan Grafen.

Kort om Inov-8 X-talon G235

Ny dobbsko 2020. En lite grövre variant av G210 men med samma egenskaper i sulan med Grafenblandningen. Lite starkare ovandel och mera drop. Även samma användningsområden som G210.

Kort om Salming Elements 3

Ny variant av Salmings populära dobbsko 2020. En sko för dig med lite bredare fot. Lämplig för orientering, Trail, swimrun.

Välkommen att testa ett par skor!