SM Sport förvärvar Olspecialisten i Stockholm

SM Sport verksamma inom trail och orientering sedan 90-talet har förvärvat Orienteringsspecialisten i Stockholm. SM Sport ska säkerställa att Orienteringsspecialisten finns kvar. Vi hoppas även att på detta sätt även kunna rationalisera lager/inköp och på så sätt ha ett bättre utbud och fler storlekar i lagret till våra kunder inom Trail och Orientering. En nyhet är att det även kommer vara fria byten på Olspecialisten.com.

För dig som kund så blir det ingen annan skillnad. Namnet Olspecialisten kommer att vara kvar, butiken på Kungsholmen kommer finnas kvar liksom tävlingsförsäljningen och e-handeln. Dock så kommer e-handelskunder få varor från ett centralt lager. Presentkorten fortsätter såklart också att gälla.

Lasse och Jolo är kvar året ut för att säkerställa en bra överlämning. Nu har även jobbet med att rekrytera en ansvarig för Olspecialisten i Stockholm påbörjats. Sedan kör vi vidare i samma goda anda.

”Lasse och Jolo vill passa på att ge ett stort tack till alla kunder som besökt oss både i butiken och på tävlingar genom alla de 38 år som vi har drivit OL-specialisten.
Genom att SM Sport tar över ägarskapet så känner vi en trygghet i att butiken drivs vidare enligt våra intentioner. Som sagt så kommer vi vara kvar i år troligen även framöver som medhjälpare för att se till så den nya butiksansvarige kommer in i jobbet!”

Butiken kommer fortsatt heta Orienteringsspecialisten (OL-specialisten/Trailrunspecialisten) med sin egen hemsida olspecialisten.com och finnas på Kungsholms Kyrkoplan 4,
vi kommer ut på samma tävlingar i Stockholmsområdet som tidigare

Vill du vara med på denna resa och ansvara för Orienteringsspecialisten så hör av dig snabbt. Vi har en spännande tid framför oss.