Nyanställd på SM Sport

Idag har vi glädjen att presentera Lucyna som börjar jobba hos oss i Mars. Nedan presenterar Lucyna sig själv.

Hej

Jag heter Lucyna Wiktor och jag kom till Göteborg för nästan 4 år sen. Jag hade två anledningar att flytta hit: kärlek till min man och kärlek till orienteringssporten.

I mitt förra liv (i Polen) var jag en “businesswoman” som var ansvarig för byggandet och uthyrning av lager. Även om det kändes bra för mig, mitt hjärta saknade idrott hela tiden. Jag älskar idrott som har varit en del av mitt liv i över 20 år.

Sedan första dagen i Sverige bestämde jag mig att förändra livet fullständigt och ägna mig åt min största passion orientering och träning och att få uppleva det varje dag. Jag har orienterat sedan jag var tio år gammal 🙂

Att jobba hos SM Sport är min största dröm som förverkligas och jag ska göra mitt bästa för att SM Sport ska ha nöjda och lyckliga kunder.

Vi ses i butiken, på orienteringstävlingar eller på trailtävlingar framöver!

Lucyna