NVii Forest 1 och Forest 2 review

NVii Forest 2

NVii Forest 2 Àr en orienteringssko med gummidubbar av Butylgummi för bÀsta grepp. Det finns inga slÀta ytor pÄ sulan sÄ det ska vara nÄgot som greppar i alla lÀgen. Imponerande lÀtt med sina 225g i UK 8. NVii Forest 1 och Forest lanseras i mars 2019. Under 2019 sÄ var det vissa problem med hÀkappan. Nu till 2020 sÄ ska det vara ÄtgÀrdat.

NVii Forest 1

NVii Forest 1 Àr en lÀtt orienteringssko med metalldubbar med ett yttermaterial som tÄl hÄrd terrÀng. Vikten imponerar Àven pÄ denna sko 239g i UK 8. NVii Forest 1 och Forest lanseras i mars 2019. Under 2019 sÄ var det vissa problem med hÀkappan. Nu till 2020 sÄ ska det vara ÄtgÀrdat.

NVii Crazy light

NVii Crazy light-modellerna Àr superlÀtta och avsedda för tÀvling. Crazy light F1 har metalldubb, Crazy light F2 har gummisula och XXC Àr avsedd för sprintar i parkmiljö.

NVii Terra

Vill du ha bredare tÄbox och mer dÀmpning sÄ ska du vÀlja Terra TT eller Terra Dobb. LÀs mer hÀr

Superfabric

Ovansidan Àr tillverkad i Superfabric som Àr ett tyg med unika funktioner. Superfabric Àr har oövertrÀffad

nötningsbestÀndighet, hög hÄllbart, nÄgot avstötande, andas och Àr snabbtorkande. Tyget Àr utvecklat i USA för extrema förhÄllanden.

Superfabric finns pÄ pÄ bÄde Forest 1 och Forest 2..

ProtectOR

PÄ insidan av skorna finns ProtectOR som kommer att skydda din fot frÄn

trÀffar frÄn stenar och kvistar. NÀr du drar Ät snörningen sÀkrar Àven ProtectOR din fot i skon.

Skyddet sitter pÄ bÄde Forest 1 och Forest 2.

3-compound midsole

Mellansulan Àr byggd i olika tre material. Under hÀlen finns ett mjukare material och utanför hÀlen finns det hÄrdare materailför att behÄlla mellansulans form. I mitten av sulan under hÄlfoten finns ett stöd för att göra mellansula hÄrdare och bekvÀmare. I framfoten finns 3 böjpunkter för bÀsta flexibilitet och ökad löpkÀnsla. Drop pÄ 6 mm, vilket gÀller bÄde Forest 1 och Forest 2.

Metalldubb

NVii Forest F1 har 15 metalldubbar strategiskt placeras för det ultimata greppet. Under framfoten sitter 9 och hÀlen Äterfinns 4 metalldubbar. Den 3 metalldubbarna lÀngst fram av skor Àr placerade för att ge maximal grepp nÀr du

kör riktigt snabbt. SjÀlvklart finns Àven tvÄ stockdubbar mitt under foten. Gummidobben

Àr 6,5 mm och det Àr mycket mönster under sÄ att det alltid skall finnas grepp.

SpikeProtector

PÄ Forest F1 finns Àven en skyddsplatta sÄ att dubben skall kÀnnas sÄ lite som möjligt.