Icebug ny kollektion 2020 hos SM Sport

Äntligen har vi fĂ„tt en ny kollektion löparskor frĂ„n Icebug för 2020 sĂ€songen. I Icebugs erbjudanden finns förbĂ€ttrade modellen av Icebug Acceleritas 8 och Icebug Spirit 8. Efter ett Ă„rs frĂ„nvaro Ă„tervĂ€nder den ikoniska Zeal 5 modellen.

Icebug Acceleritas 8 RB9X med gummidobb ger löparna jĂ€ttelĂ€tta skor som erbjuder hög löpkĂ€nsla. Allt tack vare en luftig och följsam överdel i bluesignÂź-certifierad polyestermesh och lĂ„g profil vilken simulerar fotens naturliga rörelsemönster. Trots den lĂ€tta designen skyddar Acceleritas perfekt mot vĂ„ta underlag och vassa stenar i underlaget. 

Icebug Spirit 8 med metalldubb Àr en bra sÄvÀl för amatörer och proffsen inom orientering. Den nya modellen har rymligare tÄbox för att öka komforten och hjÀlpa foten att bÀttre följa sitt naturliga rörelsemönster.

Icebug Spirit 8 Àr jÀttelÀtt med lÄg vÄtvikt tack vare anvÀndning av hÄllbara material i skotillverkning.

Zeal 5 som Ă„tervĂ€nder efter ett Ă„rs frĂ„nvaro finns nu i tvĂ„ versioner: Zeal 5 RB9X med gummidobb och Zeal 5 OLX med metalldubb.  Zeal 5 RB9X garanterar bra vĂ€ggreppe pĂ„ bĂ„de vĂ„ta och torra underlag. Zeal 5 mellansulas form bidrar ocksĂ„ till att ge dig extra skydd under foten i stökig terrĂ€ng.  Zeal OLX har en utmĂ€rkt grepp med 16 fasta stĂ„ldubbar av karbidstĂ„l. OLX erbjuder en bra balans mellan vridstyvhet och dĂ€mpning. I bĂ„da modellen finns ett speciellt skydd för att frĂ€mre delen av foten. 

Alla Icebug 2020 modellen Àr klimatpositiva och vad utmÀrker dem pÄ marknaden Àr:

  • Överdel i bluesignÂź-certifierad polyester, tillverkad av 100% Ă„tervunnen PET
  • Lining i bluesignÂź-certifierad polyester, tillverkad av 100% Ă„tervunnen PET och fĂ€rgad med solution dye-teknik
  • Innersula av lĂ€ttvikts-EVA och 20% Bloom Foam, med lining av bluesignÂź-certifierat polyestertyg fĂ€rgat med solution dye-teknik

Icebug-erbjudandet tillgÀngligt i SM Sport-butiken riktar sig till orienterare, traillöparen, OCR och de som tÀvlar i swimrun.